Ladataan... Ole hyvä ja odota.
0%
Suomeksi | In English

Suomen Opiskelija-Allianssi - OSKU ry.

Jäseneksi liittyminen

Ole hyvä ja täytä lomake. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

1. Henkilötiedot

Henkilötunnus ei ole pakollinen, mutta ilman sen antamista sinulla ei ole mahdollisuutta saada käyttöösi PIVO-mobiiliopiskelijakorttia.

2. Yhteystiedot

Puhelinnumero pitää syöttää kansainvälisessä muodossa
Esim. +358405915668, myös välilyöntejä voi käyttää +358 40 591 5668

3. Opiskelu- ja jäsenyystiedot

Sini-keltainen kortti: Opiskelet päätoimisesti ja palkatta ammatilliseen perustutkintoon, opiskelua oltava yhtäjaksoisesti vähintään 8 kk. Monimuoto-opiskelijoilla oltava vähintään 60 % lähiopetusta. Sini-keltaisella kortilla saa VR ja Matkahuolto opiskelija-alennusta. Pivo mobiiliopiskelijakortti toimii vain sini-keltaisen kortin kanssa.

Vihreä kortti: Muut ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelevat kuin perustutkintoon opiskelevat päätoimiset opiskelijat. Kortilla ei saa Pivo mobiiliopiskelijakorttia, VR tai Matkahuolto etuja.

Tarkat myöntämisen ehdot löytyvät nettisivuiltamme ja jäsenehdoista. Mikäli et ole varma, kumpaan korttiin olet oikeutettu, ota yhteyttä jäsenpalveluumme osku@osku.info. Oikean värisen kortin valinta on jäsenen vastuulla. Kortin vaihtaminen jälkikäteen on hankalaa ja maksullista.
Opiskelutodistus:

Huomioithan, että emme hyväksy oppilaitoksen hyväksymisilmoitusta (= todistus, joka osoittaa, että sinut on hyväksytty oppilaitoksen opiskelijaksi) opiskelutodistuksena.

Sen sijaan tarvitsemme opiskelutodistuksen, joka osoittaa, että opiskelet parhaillaan ja olet läsnä oleva opiskelija 1.8.2023-31.5.2024.

Emme siis hyväksy todistuksia, joissa on päiväys ennen 1.8.2023.

Opiskelutodistukseksi kelpaa myös kuva kansliasta saatavasta opiskelutodistuksesta tai kuvankaappaus opiskelijaintrasi etusivulta, jossa näkyy oma nimesi ja oppilaitoksesi.

Lataa opiskelijatodistus alla olevalla Valitse tiedosto -painikkeella.
Jäsenyys pitää olla maksettu, että kortti tilataan.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta.

4. Valokuva jäsenkorttia varten


Kuvan vaatimukset Kuvan tulee olla suoraan edestä päin otettu lähikuva kasvoista, jossa kasvosi näkyvät kokonaan ja sinun tulee olla helposti tunnistettavissa. Kuvassa ei siis saa olla esim. aurinkolaseja, hattua tai huppua päässä. Kuvan ei kuitenkaan tarvitse olla virallinen passikuva, mutta sen tulee olla passikuvan kaltainen.

5. Liittymisehtojen hyväksyminen ja opiskelijakortin tilaaminen